Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult - Mobil: + 45 30 24 65 01 - eller + 46(0)73-507 47 29
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 22. oktober 2017
Kære læser,

Denne gang vil jeg gerne dele en "milepæl" med dig - så du får en invitation til fernisering på den censurerede udstilling "Sydosten 2017" på Kalmar Konstmuseum. - Og "adoptions-kampagnen" (fra sidste nyhedsbrev) forlænges, så den nu gælder alle VIP-aftaler* året ud.

INVITATION til fernisering på den censurerede udstilling "Sydosten 2017.

Har du tid og lyst? - Så kig forbi Kalmar Konstmuseum og oplev "Sydosten 2017.
 
 
Du inviteres hermed til ferniseringen den 28. oktober kl. 14.00.
 
 
Denne dag er der fri entré, og du vil møde mig (sagde hunden) og en række af de 49 andre optagne kunstnere og kunsthåndværkere - og selvfølgelig alle de optagne værker.
Udstillingen fortsætter "ubemandet" til og med søndag den 19. november.
 
På selve ferniserings-dagen er udstillingen en del af Konstens Dag 2017, som indeholder en række andre spændende kunst-aktiviteter i Kalmar.

Tys - tys - det er nemlig hemmeligt det her.

Det er en hemmelighed, frem til ferniseringen, hvilket værk jeg deltager med, så i dag må du nøjes med et billede af Kalmar Konstmuseum, som er fra den 12. september, hvor jeg afleverede ansøgningen.
 
Det er til gengæld ikke spor hemmeligt, at konstmuseet ligger i Stadsparken, bare et stenkast fra Kalmar Slott, og Slottsrestauranten, som er i White Guide, og hvor de laver superlækker, men absolut ikke dyr mad.
 
Billederne (her nedenunder) er taget ifm. afleveringen af mit deltagende værk i tirsdags.
 
Tv: Kalmar Slott, som det tog sig ud under "rød sol" (et fænomen som opstod af røg fra skovbrandene i Sydeuropa).
 
Th: Vores lunch (frokost) på Slottsrestauranten: "Halstrad najadlax med dillfröstuvad potatis." (grillet najadlaks med dildfrøstuvede kartofler og syltede rodfrugter).

En "milepæl" med tid og stof til eftertanke.

Jeg tænker at mine følelser omkring optagelsen på denne censurerede udstilling, kan sammenlignes med følelserne hos den, der står foran at skulle til dronningen for at modtage fortjenstmedaljen efter 40 års tro tjeneste på samme arbejdsplads. Glæde og stolthed over anerkendelsen blandet op med nervøsitet og ydmyghed, fordi det er så stort. 
 
Jeg når aldrig at være 40 år i "lerets tjeneste", dertil er jeg desværre startet alt for sent i livet. Jeg har i hvert fald svært ved at se mig selv som aktiv keramiker i en alder af 91 år. Derfor er det vældig belejligt, efter "kun" 8 aktive år med leret, at modtage en mail med opfordring til af søge om optagelse. Allerede der tænkte jeg, at det her er en milepæl for mig, uanset om jeg så "kommer igennem nåleøjet" eller ej, i den endelige udvælgelse.
 
For som selvlært, uden nogen som helst uddannelse i keramik, bortset fra 7 undervisnings-aftener under aftenskolen LOF i Slagelse, tilbage i efteråret 2009, så er det, for at gentage mig selv, også vældig belejligt med dette konkrete "eksamensbevis". 
 
Nu og her virker optagelsen, som at have arbejdet imod og bestået en vigtig eksamen og bare have selve translokationen tilbage. Og så alligevel ikke, eller med omvendt fortegn i hvert fald, for hvordan modtager et etableret og anerkendt kunstmuseums publikum mon mit værk? - Det vægter mindst lige så meget, om ikke mere, og er i virkeligheden den vigtigste del af den eksamen, og forklarer nervøsiteten.
 
For selvom jeg jævnligt bliver skamrost og forsøgt løftet til skyerne af mine besøgende og kunder, så opstår tvivlen omkring egne evner cirka ligeså jævnligt - et vilkår, som de fleste kreativt udøvende og kunstnere lever under, tror jeg. 

Adoptions-kampagnen fortsætter "lidt endnu".

 
I mit forrige nyhedsbrev skrev jeg at adoptions-kampagnen var begrænset til de 4 sidste dage i efterårsferien.
 
Her lykkedes det også at finde et nyt hjem til en række af de lidt ældre emner.
 
Men jeg har stadig mange "bænkevarmere" tilbage, og da nogle af jer har været forhindret under kampagnens 4 dage, så jeg har valgt at lade den fortsætte året ud.
 
tilbuddet er til dig, som aftaler et VIP-besøg* til afholdelse inden årets udgang, og vilkårene er de samme, som omtalt sidst (link).

Nyheder med efterårets sidste "blad-stempler".

Lidt flere eksempler, siden sidst, i min yndlingsfarve "porcelæns-hvidt", men nu med "et tvist" i form af et eller flere "våde" blade, som er blade, der har fået en blank transparent glasur.
 
Det er ved at være sidste frist med egnede blade til disse lyslygter. Jeg har nogle få stykker mere undervejs, så er det slut for i år.
 
P.S: Disse nyheder med aftryk af hhv. ahorn- og kastanjeblade, sender jeg gerne (mod porto-tillæg), i modsætning til "adoptions-emnerne", som jeg kun sælger i min fysiske butik.
 
P.P.S: Hvis du er interesseret, så oplyser jeg pris og mål, hvis du giver mig et nummer (nr. 1, 4 og 5 er solgt).
*En VIP-aftale det er, når du kontakter mig, og vi aftaler dit og evt. familie og venners besøg her i mit Galleri & Butik og på keramik-værkstedet. Der vil være "indbygget" god tid til en snak over en kop kaffe og lidt til "den søde tand" undervejs.
 
Sådan et VIP-besøg kan foregå ugen rundt, året rundt, og dag såvel som aften.
 
 
Dette var hvad jeg havde på hjertet denne gang, håber vi snart ses (igen).
 
 
Mange kærlige hilsner 
 
 
                         Susanne
 
 
 
P.S: Hvis du har en ven, kollega eller et familiemedlem, som kan være interesseret, så er du velkommen til at dele nyhedsbrevet, via knapperne her nedenfor.
 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Frameld dig dette nyhedsbrev