Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult - Mobil: + 45 30 24 65 01 - eller + 46(0)73-507 47 29
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 1. oktober 2017
Kære læser,

I denne mail får du en personlig advarsel, men pakket ind i et godt tilbud til dig.

For du får svar på præcis hvornår, og på hvilke fordelagtige vilkår, du kan "adoptere" unika keramik, som er fra 1 til 8 år gammelt.
 
Her kommer det:
 
Jeg har, som du sikkert allerede ved, lukket for sæsonen nu. Men som noget nyt i år, så har jeg valgt kortvarigt at åbne igen 4 dage i efterårsferien (uge 42) - og her køre en ADOPTIONS-KAMPAGNE på mine "lidt ældre" keramik-emner. 
 
  • Fordi jeg synes, at det er lidt synd for mine "lidt ældre" emner, at en del af dem, igen denne sommer, er blevet overhalet indenom af nyhederne, som har været rigtig hurtige til at finde nye blivende hjem.
 
  • Fordi disse "lidt ældre" nu sidder ladt tilbage som en flok bænkevarmere, fordi der er lukket og slukket efter sommerens udvidede åbningstider.
 
  • Fordi jeg har besluttet at gøre noget aktivt for dem, så de også kan finde et godt nyt og kærligt hjem, hvor de vil blive værdsat for det de i virkeligheden er og har fortjent.
 
Du har måske allerede en eller flere slægtninge til disse bænkevarmere i dit hjem? - Så meget des bedre, for sammen med slægtninge vil de helt sikkert lynhurtigt stortrives hos dig.
 
Men, her kommer advarslen..
 
 
Inden du går videre, så tænk lige over om (mere) keramik fra mig nu også er noget for dig?
 
For selvom du synes det er smukt og unikt, så er det jo ikke gratis, vel?
 
Og er du specielt klodset eller har du jævnligt små børn, katte eller hunde i dit hjem? - så kan der godt ligge et problem her. 
 
Og hånden på hjertet, har du nu også det husrum det kræver at "adoptere"?
 
  
Lad mig forklare:
 
 
a) Hvis du ser bort fra advarslen et øjeblik, og vi antager at du alligevel gerne vil eje noget - eller mere - af min unika keramik, så finder du det altså ikke billigere nogen andre steder.
 
For sidste år opsagde jeg de sidste galleriaftaler, så jeg nu er min egen eneforhandler.
 
Det betyder, at der ikke længere er et galleri som skal have 50% af gallerisalget og som samtidig kræver samme prisleje her hos mig. - Nej, nu bestemmer jeg 100 % selv, og kan uden flere mellemhandlere fastsætte en fornuftig pris overfor dig som kunde.
 
b) Hvis uheldet skulle være ude, og du eller en af dine gæster sender keramikken en tur i gulvet, så overlever den måske - eller også så gør den ikke, bare ærgerligt.
 
Men tænk på det som en omvendt lottokupon og se så på keramikkens livslængde.
 
Forestil dig, at du har flottet dig og købt en af de store unika porcelænsskåle fra i år, måske den med både kastanje-blomster og -blade til DKK 1.200,- (det er din fantasi-lottogevinst) og så efter 1 eller måske 5 år, så er uheldet ude og du eller en af dine gæster taber den ved et uheld, SUK! - Tro mig, et af de oftest forekommende spørgsmål jeg overhovdet får, det er:"Hvad sker der, hvis jeg taber den?"
 
Hvis det sker, så går den sandsynligvis i stykker, for det gør al keramik og rigtig mange andre ting. Men hvad har den månedlige glæde over "gevinsten" så kostet dig indtil da? - Lad os sige, at du er meget uheldig og skålen ryger i gulvet efter kun 1 år - ja, så svarer det til at du har købt lottokuponer for DKK 100,- om måneden. Efter 5 år er den månedlige udgift minimeret til kun DKK 20,- og du har været i besiddelse af gevinsten i samfulde 5 år.
 
  • Vis mig den rigtige lottokupon, som er med tilsvarende indbygget og garanteret gevinst - og så til den pris.
 
c) Hvis du og dine gæster hverken er udtalt uheldige eller specielt klodsede, så bliver din udgift over tid i virkeligheden til en mikroskopisk brøkdel af en nutidig 50-øre.
 
d) Men hvis I nu, i virkeligheden, er meget klodsede i din familie, så kan du vælge at fjerne risikoen ved simpelt hen at sætte keramikken på en sikker plads. Det kan være i et vitrineskab (gerne med indbygget lys) i en høj vindueskarm, eller på en hylde, højt nok oppe til at småfolk og husdyr ikke lige kan nå, men du stadig kan nyde synet.
 
Nu kan du faktisk sammenligne med situationen og udgiften under c) - og har stadig råd til en rigtig lottokupon i ny og næ, hvis du har den last.
 
Men, her kommer lige en advarsel mere....
 
Inden du beslutter dig for, om du vil "adoptere" ny eller "lidt ældre" keramik, så tænk lige over om du kan acceptere aldersdiskrimination?
 
For det er et faktum, at jeg aldersdiskriminerer bænkevarmerne, her i min ADOPTIONS-KAMPAGNE.
 
...og ved at "adoptere", så alders-diskriminerer du også.
 
  • For emner der er 1 år gamle "adopterer" du til 90 % af førprisen.
  • Emner der er 2 år "adopterer" du til 80 % af førprisen.
  • Emner der er 3 år "adopterer" du til 70 % af førprisen.
  • Emner der er 4 år "adopterer" du til 60 % af førprisen.
  • Emner der er 5 - 8 år "adopterer" du til kun 50 % af førprisen
Som du ser, så svarer hvert leveår til 10 % prisafslag frem til og med det 5. år.
 
Jeg personligt har det fint med det, for det vigtigste er trods alt, at keramikken får en ny og bedre tilværelse hos dig, og ikke prisen. 
 
Men hvis du ikke bryder dig om det, så kommer der fortsat NYHEDER til - NYHEDER som du også kan "adoptere", bare til fuld pris - du vælger selv.

Efterårsnyheder: Unika lyslygter i porcelæns-papirler.

Lyslygterne er i den klassiske udgave i råhvidt uglaseret porcelæn - og så alligevel ikke, for de har fået et lille tvist i form af et eller flere blade, som er glaseret med en transparent blank glasur. Dette ses som spejlinger i virkeligheden, men anes ikke på billederne.
Her ser du 2 små lyslygter (2 fotos af hver) med udskårne aftryk af ahornblade (H: 10-12 x indv. dia. bund 6, top 7-8 cm) - Stk. pris inkl. moms DKK 400,-
 
 
...og her små, mellem og store LYSLYGTER med udskårne aftryk af hhv. ahorn- og kastanje-blade.
 
Priser fra venstre og inkl moms: DKK 400,- (nr. 2 og 3) og DKK 800,- (nr. 1, 4 og 5) og endelig DKK 950,- (nr. 6) som er den højeste med sine 19 cm.

Tid, sted og vejvisning.

ADOPTIONS-KAMPAGNEN for de "lidt ældre" (ingen ville fotograferes i dag) den kører som nævnt i skolernes efterårsferie (uge 42) - hvor jeg har ÅBENT i Galleri & Butik i 4 dage.
 
Det er fra torsdag den 19. oktober til søndag den 22. oktober (begge dage inkl.) og kl. 11.00 - 16.00.
 
 
Hvad du vælger - nyt eller gammelt - kan du sagtens vente med at afgøre, til du står i butikken, evt. efter samråd med din samvittighed og pengepung.
 
Ses vi så i efterårsferien? - ikke noget presseri, men....
 
  • Adoptions-tilbuddet gælder kun disse 4 efterårsdage.
 
  • og det foregår, naturligt nok, efter "først til mølle" princippet. 
 
  • der vil være kaffe på kanden og lidt til den søde tand, hvis du kigger forbi.
 
 
Du finder en udførlig vejvisning her - eller du lader bare Google Maps om at finde Sehler Keramik til dig.
 
 
Kærlig hilsen - og på gensyn.
 
 
Susanne
 
 
P.S: Det at jeg har lukket for sæsonen nu, det betyder som altid bare, at du lige skal kontakte mig, inden du kommer forbi. - Så laver vi en aftale, som kan være året rundt, ugen rundt og dag såvel som aften. Men lige, under disse 4 dage, i efterårsferien behøver du altså ikke at kontakte mig først.
 
P.P.S: De fleste "lidt ældre" emner til "adoption" finder du kun i mit fysiske Galleri & Butik samt, de mest generte, på hylder og gemt i krogene på keramik-værkstedet, som du får speciel adgang til under kampagnen. Så du sparer tiden forbi Galleriet på hjemmesiden, hvis du alligevel er ligeglad med NYHEDERNE. 
 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Frameld dig dette nyhedsbrev