Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Mobil: + 45 30 24 65 01 - eller + 46(0)73-507 47 29
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 17. juli 2016
Kære læser,

"Set med andre øjne" - det bliver både kort og godt denne gang, for trods sommertravlheden på keramikværkstedet og i den lille butik, så skal du også have muligheden for at opleve vores hjem og værksteder via Idas dygtige pen og professionelle kamera.

Et 2 timer langt interview og 200 fotos "barberet ned" til en kort men stemningsfuld beretning.

Ida Svensson er eksponeringsdesigner i Oslo og står bag firmaet Formidabel Expo, som blandt mange andre har arbejdet for f.eks. Nike International. Men hun er født og opvokset her i Lidhult og søster til vores nabo Mia, hvis kastanjetræer i øvrigt er leverandører af blomster og blade til mit porcelæn.
 
Vi mødtes derfor tilfældigt, en dag hvor Ida var på besøg hos sin søster, for de kom ind forbi, lokket af "öppet"-skiltet og flagene ude ved vejen.
 
Som altid når nogen viser interesse, så inviterede vi også til et besøg på værkstederne og i privaten. Efter den rundvisning spurgte Ida, om hun måtte komme tilbage senere på dagen medbringende sit rigtige kamera og lave et interview med os.
 
Svaret var selvfølgelig ja, og resultatet kan du selv vurdere, for nu overlader jeg tekst og billeder til Ida Svensson.

Opdaterede ÅBNINGSTIDER i Galleri & Butik - sommeren 2016.

FASTE ÅBNINGSTIDER:
 
Hver fredag, lørdag og søndag - kl. 11.00 - 16.00 - til og med uge 35.
 
VARIABLE ÅBNINGSTIDER:
 
Nu i højsæsonnen også mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i samme tidsrum, dvs. ugen rundt kl. 11.00 - 16.00.

Naturlampe-skærme som uplight gulvlamper.

Naturlampe-skærmene flytter heldigvis hjemmefra stille og roligt, og når de er gamle nok til at "stå på egen fod" eller kan klare at være loftsophængt i alle døgnets 24 timer.  
 
Heldigvis fordi så bliver der plads til nye kreationer. En enkelt er flyttet så langt væk som til Zürich-søen i Schweiz, pakket omhyggeligt ind og transporteret som håndbagage i flyveren. Men de fleste smutter bare lige over sundet til Danmark eller bliver simpelthen her i Småland.
Disse 2 er flyttet bare 12 km hjemmefra og på pensionat i Unnaryd. Ikke et hvilket som helst pensionat, men Sveriges ældste og meget stemningsfulde Alebo Pensionat, som ejes og drives af det danske ægtepar Erik og Mette Dich.

Som altid er der åbent i Gallerierne døgnet rundt.

Øverst oppe i hvert galleri, vil der altid være "serveret" nogle af de nyeste "appetitvækkere" - og med både mål og priser, hvis altså du anvender PC.
 
OBS: Hvis du har været forbi Gallerierne for nylig, så kan du godt spare turen i dag, for jeg har simpelt hen ikke haft tiden til at lægge de seneste nyheder ind endnu.
Den bedste oplevelse får du, som altid, ved at komme på besøg hos mig og se den løbende sommer-udstilling - og måske er der tid til en forlænget snak og en kop kaffe på terrassen.
 
Nu er det på tide at holde søndag efter en aktiv dag, hvor vi også lige nåede en blåbær-plukketur efter lukketid.
 
I morgen står den på hverdagsåbent igen i Galleri & Butik og nye kreationer på vej på værkstedet. 
 
 
Med kærlig hilsen - og god søndag aften
 
                         Susanne 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
"Rombergshytten" - hjem og arbejdsplads siden sommeren 2013. 
Frameld dig dette nyhedsbrev