Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Mobil: + 45 30 24 65 01 - eller + 46(0)73-507 47 29
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 9. marts 2016
Kære læser,

Det vil glæder mig at se dig til ÅBNINGS-TYVSTART på min 3. sæson med åbent i Galleri & Butik. Dørene åbnes 1. gang SKÆRTORSDAG den 24. marts kl. 11.00. - Men "tyvstarten" breder sig i øvrigt ud over ALLE PÅSKE-DAGENE i tidsrummet kl. 11.00 - 16.00.

Forårsrengøring og ny keramik på hylderne - det er nu udvalget er størst.

Efter en lang og dejlig frost- og snefyldt vinter, bør foråret snart banke på døren, selvom det i skrivende stund stadig er både koldt og snefyldt. Men solsortens tilbagevendende morgen- og aftensang i snevejret, og solens tiltagende magt lover i hvert fald både lysere og varmere tider - så velkommen forår, du er ventet med længsel.
 
Først i næste uge står den på nedtagning af udstilling og forårsrengøring i Galleri & Butik, for da har vejr-profeterne lovet helt op til 10 plusgrader, en tilpas komfortabel temperatur til opgaven.
 
Når rengøringsarbejdet er overstået - og ja, det er ikke ligefrem nogen storfavorit her hos mig, men dejligt tilfredsstillende, når det er gjort - så vil jeg sætte en ny sæson-udstilling op, med formålet at skabe en ny varieret og spændende oplevelse for dig som kommer her som gæst.
 
En ting er sikkert - porcelæns-lysekronen, som jeg også præsenterede dig for i videoen i julehilsenen, den skulle jeg gerne have op at hænge i spidsen af pavillonens loft.
Udstillingen bliver med hovedvægten lagt på vinterens nye arbejder, men i kombination med et udvalg af tidligere arbejder. Mere kan jeg ikke fortælle nu, da jeg sædvanligvis improviserer udstillinger på egen matrikel, hvor jeg har dejlig kort vej mellem keramik-værkstedet og udstillings-pavillonen.
 
Så til påske vil alle glashylde-meter igen stå klar med PORCELÆN, RAKU og måske lidt STENTØJ, og i øvrigt skinne omkap med de nypudsede vinduer, til ære for dig som kommer til ÅBNINGS-TYVSTARTEN - forløberen for sommerens FASTE ÅBNINGSTIDER fra uge 25. 

Værsgo at tage et "smugkig" på nogle af sæson-nyhederne i Gallerierne.

Du finder som altid "varerne" fordelt efter PRISLEJE i de 3 Gallerier. Men det samlede udvalg finder du kun ved et besøg hos mig.
Galleri 1 (op til DKK 500)          Galleri 2 (op til DKK 1.000)          Galleri 3 (over DKK 1.000).

INVITATION til et forsæson-besøg ved ROMBERGSHYTTEN.

 Det vil glæder mig at se dig til ÅBNINGS-TYVSTART i Galleri & Butik.
 
"Startskuddet" bliver SKÆRTORSDAG den 24. marts 2016 kl. 11.00.
 
Åbent alle danske PÅSKEDAGE - dvs. den 24. - 28. marts (begge dage inkl.)
 
ÅBNINGSTIDEN er alle dagene kl. 11.00 - 16.00.
 
 
OBS: Uanset hvilken af dagene du vælger at komme, så vil der være kaffe på kanden og lidt sødt til ganen.

Faste åbningstider sommeren 2016.

For at gøre det lidt nemmere for både dig og mig, så er mine planlagte sommer-åbningstider nu uden varierende datoer, men i stedet blot med faste ugenumre, som så gælder fra år til år, nemlig:
 
ÅBENT hver fredag, lørdag og søndag - kl. 11.00 - 16.00 - i uge 25 til og med uge 35.
 
OBS: Hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt, så er det, at vi lige skal lave sådan en VIP-aftale, som du måske husker fra tidligere nyhedsbreve ?
 
  • Sådan en VIP-aftale kan stadig laves året rundt, ugen rundt, og dag såvel som aften.

Håndsignering af keramikken blev, langt om længe, udgangspunkt for et rigtigt logo.

Jeg har helt fra den spæde start i min "leg-med-leret" (efteråret 2009) anvendt håndskrevne initialer på min unika keramik. Og det fortsætter jeg ufortrødent med, også selvom jeg jævnligt bliver opfordret til at få lavet mig et stempel.
 
"Men stempler hører serieproduktion til - og unika hånd-signerer man!" - Det er ikke en nedskreven regel, det er bare min personlige holdning - og så kan jeg godt lide at gravere mit sidste personlige aftryk, mine initialer og dateringen, på arbejdet, ligesom kunstmaleren der signerer sit maleri. 
 
Sandsynligvis derfor dukkede initialerne hurtigt op som den oplagte og enkle løsning (som mange før mig har brugt) da tanken om et rigtigt logo vendte tilbage, og jeg endelig tog opgaven seriøst og fik det lavet.
 
Mit firmanavn (også fra 2009) består af mine initialer Seh, som lagt sammen med materialet ler og navnet på det færdige produkt, blev til Sehler Keramik. 
Som du ser, så blev logoet virkelig enkelt, men kan varieres med forskellig tekstfarve og baggrundsfarve alt efter sammenhængen. 
 
P.S: Hvis du ejer noget af min unika keramik, så finder du signeringen (Seh) og dateringen (f.eks. 03/15 for 3. md. 2015) et eller andet sted, men måske skal du lede lidt.

Nyheder som er på vej - og (måske) er klar til påske.

Liljekonvaller i marts - eller naturlampeskærm(e) m/liljekonvaller.
 
Fra sidste forår havde jeg nogle få tynde lerplader med aftryk af liljekonvaller til overs. De dukkede op under en oprydning, og er nu blevet til foreløbig en naturlampeskærm m/liljekonvaller, som lige nu står og tørrer.
 
Hvis jeg er lidt heldig, så er der til en førtidig liljekonval-lampeskærm mere. Hvis ikke, så venter jeg bare på, at de vilde liljekonvaller myldrer frem i skovbunden igen.
 
 Porcelæns-snit monteret i rammer med led-kantbelysning.
 
Sidste år lavede jeg porcelæns-snit, som jeg syede fast på lærred og monterede i svæverammer.
 
I år er der nye porcelæns-snit på vej, som skal limes på glasplader og sættes i dybe rammer med skjult led-kantbelysning.
 
Porcelæns-snittene har jeg udviklet ud fra tidligere erfaringer med linoleums-snit. Nu er det blot udrullede og siden læderhårde porcelæns-fliser, som jeg snitter i.
 
P.S: Fotos og evt. nærmere beskrivelse af ovenstående nyheder, vil løbende dukke op på hjemmesiden, på facebook og i næste nyhedsbrev.

Forårsstemning i Galleri & Butik.

Dette var, hvad jeg havde på hjertet denne gang. Til slut lidt fotos af nogle af de nye naturlampe-skærme, som også kommer med på påske-udstillingen.
 
 Med kærlig hilsen
 
                         Susanne
 
 
P.S: Hvis du kender nogen, som kan være interesseret i nyhedsbrevet, så deler du det nemt via knapperne herunder.
 
P.P.S: Jeg glæder mig til rigtig mange hyggelige besøg i løbet af påsken og sommeren som kommer.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Fotoet er igen fra billed-arkivet, fordi det er det hurtigste, men vi har fået sne, rigtig meget sne, siden jeg skrev sidst, så fotoet ligner faktisk på en prik lige nu.
Frameld dig dette nyhedsbrev