Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen - www.sehlerkeramik.dk

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Tlf. +45 30 24 65 01 - Mail: sehlerkeramik@gmail.com
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 20. december 2014
Kære læser,

Som lovet en lille julehilsen fra mig til dig - og det med en ultrakort video med min nyeste "opfindelse" en "4 fluer med 1 smæk" PORCELÆNS-LYSEKRONE, som udover det sædvanlige lys og skyggespil også er udstyret med bevægelse og noget der minder om vindharpe-lyd. - Og så får du også lige mine åbningstider for året som kommer.

 
Efter en travl december måned og en netop veloverstået sidste porcelæns-brænding for i år, så vil jeg nu lade julefreden sænke sig langsomt, også over "Rombergshytten".
 
Da keramik-ovnens indhold var julegaver og andre hemmeligheder, så må du "nøjes med" en kort video af gaven til mig selv, for man ved jo aldrig hvem der kigger med derude.
 
Porcelæns-lysekronen har været længe undervejs, for ideen fik jeg tilbage i august, hvor jeg ledte med lys og lygte efter en egnet loftslampe til Butik og Galleri. Jeg fandt bare ikke rigtig noget - og så alligevel, for jeg fandt en lampe på udsalg, hvor jeg kunne bruge ophæng og fatning og så selv fremstille enkelt-delene.
 
Så jeg købte lampen og fjernede de udstansede hvide filtblomster, og begyndte at fremstille "hængedimser" i porcelæn til den i stedet for og sådan lidt venstrehånds-agtigt, når jeg havde lidt tid til overs og efterfølgende også lidt restplads i ovnen.
 
Men over tid voksede dyngen af "dimser" i form af "forstenede" lupin-, ahorn- og bøgeblade samt lidt flagermus for (u)hyggens skyld.
 
Her forleden dag havde jeg så "porcelæns-dimser" nok til at tage lampen op af papkassen for 117. gang og endelig færdig-montere den.
 
Der er tale om en prototype, som jeg endnu ikke ved om jeg vil sætte i egentlig produktion, for den er sen både at fremstille og siden samle med fiskesnøre. Prisen vil derfor også blive i den pebrede ende, så jeg vil gå i tænketank vinteren over. Men måske kunne det blive noget med at sælge "dimserne" styk- eller sætvis som "saml-selv" ligesom Pandora-smykkerne ?
 
P.S: Så du de flotte blålige skygger på loftet ? - De kræver lige lidt supplerende uplight-belysning - her en led-cykellygte.

"Åbnings-tyvstart" og åbningstider generelt 2016.

Faste åbningstider: Kl. 11.00 - 16.00 på følgende dage....

 

  • "Åbningstyvstart" i Påsken: 24. marts - 28. marts - (begge dage inkl.)
  • Sommer-weekendåbent: 24. juni - 4. sept. - hver fredag, lørdag og søndag.
  • Sensommer-søndagsåbent: 11. sept. - 25. sept. - (kun søndag).

 

Variable åbningstider - og forsendelse:

  • VIP-åbent året rundt: Du kontakter mig - og vi laver en aftale, som kan være året rundt, ugen rundt - og dag såvel som aften.
  • Sommer-chancen: Ekstra åbent i højsæsonen, når flag og "öppet"-skiltet er opsat ved vejen.
  • Forsendelse: Hvis du nu ikke kan komme til mig, så kontakt mig, og jeg sender keramikken til dig.

Vær så god årets hjemmelavede julekort fra mig til dig.

Julekortet blev desværre "kun" med rimfrost, da december, også her i Lidhult, har været usædvanlig mild og helt uden sne, men med nogle få døgn med barfrost helt ned til -10 grader C.
 
Tak for nu og for i år, vi "snakkes ved" igen i det nye år - hav det rigtig godt indtil da.
 
Kærlig hilsen
Susanne
Frameld dig dette nyhedsbrev