Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Mobil: + 45 30 24 65 01 - eller + 46(0)73-507 47 29
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 2. december 2015
Kære læser,

Du har sikkert travlt, men du skal nu alligevel have et oplagt FØR-JULE-TILBUD, som jeg fandt på i morges, nemlig: "Hvis du ikke kan komme til mig, så sender jeg FRAGTFRIT til dig!" - Der er kun 2 betingelser, som du finder med småt lige om lidt.

Et hurtigt indfald hos mig = et tidsbesparende og fragtfrit tilbud til dig.

Et hurtigt indfald blev til et lige så hurtigt TILBUD til dig, som bor i Danmark, og som gerne vil give en UNIK KERAMIK-JULEGAVE til en du holder af - eller måske til dig selv ?
 
For når jeg nu alligevel skal til Danmark i næste uge, så har jeg besluttet at sende FRAGTFRIT fra Danmark til en adresse i Danmark. Tilbuddet er derfor kortvarigt - og her kommer det med småt:
 
Eneste krav er, at du køber for mindst DKK 500,- og bestiller inden på søndag den 6. december ved midnat.
 
Och eftersom man inte får göra skillnad på folk gäller erbjudandet självklart också försändelser av köp för över SEK 600,- från Sverige till Sverige.
 
Der er faktisk hele 4 fluer med 1 smæk, for du sparer både tid og penge, du får købt 1 julegave eller måske 2, og du kan hygge dig inde på hjemmesiden, lige så længe du vil - det eneste, som du selv skal sørge for, er friskbrygget kaffe.

Værsgo at shoppe, du finder som altid "varerne" fordelt efter PRISLEJE i de 3 Gallerier.

Galleri 1 (op til DKK 500)          Galleri 2 (op til DKK 1.000)          Galleri 3 (over DKK 1.000).

Julestemning i Galleri & Butik.

Du får ikke så meget mere "tale" denne gang, men til gengæld en lille serie stemnings-fotos fra Galleri & Butik, som jeg har julepyntet på enkel og naturlig vis.
 
Det hele står klar til dig som kommer forbi, sådan rigtigt, på et VIP-besøg her i december (se evt. mere i forrige nyhedsbrev her i arkivet).  
Jeg elsker talemåder, og på skålen i midten har jeg trykt en af mine foretrukne "hvo intet vover intet vinder".

Det var hvad jeg ville denne gang.

Se der, jeg kan godt gøre det kort, når jeg gør mig lidt umage - og får lov til at strø om mig med billeder i stedet for ord.
 
Men jeg vender altså stadig tilbage igen, en sidste gang i år, nemlig med den lille julehilsen som jeg lovede dig sidst.
 
 Kærlig hilsen
 
            Susanne
 
 
 P.S: Hvis du selv ønsker dig noget af min KERAMIK i JULEGAVE, så sender du et "vink med en vognstang" til "de udvalgte" ved hurtigt at dele NYHEDSBREVET via knapperne her nedenfor. Så kan den hurtige gavegiver også nå at udnytte fragtfriheden.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Fotoet er stadig fra billed-arkivet, for vi har ikke fået så meget som bare et lille drys sne endnu, her ved Rombergshytten.
Frameld dig dette nyhedsbrev