Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen - www.sehlerkeramik.dk

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Tlf. +45 30 24 65 01 - Mail: sehlerkeramik@gmail.com
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 15. marts 2015
Kære læser,

Haløjsa, så kom foråret også til Lidhult - og det er så også lige om lidt, at jeg tyvstarter min 2. sæson med ÅBENT i GALLERI & BUTIK. - Så du skal som tidligere lovet have mine nye åbningstider. Som "krydderi" får du lige lidt fotos af udvalgte FORÅRS-NYHEDER i både raku og porcelæn med også.

Velkommen forår.

Så har du mig tilbage igen efter en lang, stille og travl vinter. Men nu er foråret også nået til Lidhult med lys, dufte, fuglesang og dejlige dage som bare bliver længere og l æ n g e r e - SKØNT.

Velkommen til foråret, men også til dig, ny som gammel læser, her i mit "keramiske univers" ?- Om du inte är dansk, så hoppas jag, att du förstår bara lite av mit danska ändå - och bilder är lyckligtvis det samma på alla språk.

Lille porcelæns-skål med "forstenede" fyrrenåle (H: 7 x dia. 11 - 13 cm).

Tyvstart på min 2. åbnings-sæson i det svenske.

Sidst i juni 2014 åbnede jeg, som du måske allerede ved, mit eget Galleri & Butik ved boligen "Rombergshytten" her i Lidhult.

Det var også her, mens stedet stadig "kun" var fritidshus, at mit "keramik-eventyr" startede i efteråret 2009, og her jeg lige siden har haft mit værksted - og nu, siden sidste sommer altså, også direkte salg af egen keramik fra den hvide pavillon nedenfor boligen.
Mellem fletteskål m/ahornblade (raku).
I år har jeg lidt bedre tid, for nu står pavillonen der jo, og skal ikke bygges først. Jeg har derfor valgt at udvide og have åbent også på de mange helligdage i foråret.

Årets faste åbnings-tider ligger således lige fra Påske og til og med skolernes efterårsferie.
Åbningstiderne 2015 : 


Kl. 11.00 - 16.00 på følgende dage.....


"Tyvstart" forår 2015: (fra 1. april)
  • alle dage i  helligdags-ferierne, dvs.:
Fra 1. åbningsdag sidste år.
  • Påske (1. - 6 april - begge dage inkl.)
  • Bededag-ferien (1. - 3. maj - begge dage inkl.)
  • Kr. Himmelfarts-ferien (14. - 17. maj - begge dage inkl.)
  • Pinse (23. - 25. maj - begge dage inkl.)

Sommer 2015: (fra 20. juni - 6. sept.) - fredag, lørdag og søndag.

Efterår 2015: (fra 13. sept. til 18. okt.) - søndag.
OBS - OBS - OBS:

Øvrige åbningstider, inkl. vinter, er noget som du og jeg aftaler individuelt - du kontakter mig bare, så laver vi en aftale.

Forsendelse: Hvis du nu ikke kan komme til mig, så sender jeg keramik til Danmark og resten af Europa. - og du finder et pænt udvalg, inkl. nyhederne, her i Galleri 1 - Galleri 2 - Galleri 3.

NYE mini og små RAKU-skåle med elge, ahornblade, søstjerner og flagermus.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg bor og arbejder i et område af Småland, som i sommertiden tiltrækker rigtig mange turister. Så dem har jeg selvfølgelig også tænkt på under arbejdet her i løbet af vinteren og foråret.

Jeg er selv "gammel" turist i området igennem mere end 30 år, før end jeg/vi fik muligheden for at realisere en næsten lige så gammel drøm, og flyttede hertil permanent i sommeren 2013.
Mini elg-fyrfadsstage (raku) (H: 5,5 x dia. 7 cm).
Mine unika souvenirs kan bruges som de er - blot til pynt og minde om en god ferie. Men de er også vældig hyggelige som fyrfads-lygter med flagrende skygger af elge, ahornblade, søstjerner, flagermus osv. efter mørkets frembrud.

Området har også rigtig mange cykel-turister, og med den begrænsede bagageplads som findes på en cykel, har jeg fortsat sidste sommers udfordring, og laver nu mini-unika-keramik både i porcelæn og raku.

Det er keramik som fylder ganske lidt og ikke er så sart, men kan opbevares sikkert imellem rent såvel som snavset tøj. En løsning jeg selv har anvendt i stor stil i min tid som MC-kører og -turist med hang til indkøb, men med begrænset plads til rådighed.
Mini ahorn-fyrfads-stage (raku) (H: 4,5 x dia. 7 cm).
Lille søstjerne-skål (raku) (H: 6,5 x dia. 13 cm).
Mini flagermuse-lygter (raku) (H: 4 x 9 x 9 cm).
Du finder flere eksempler inkl. priser på mini-unika-keramik i Galleri 1. - hvor der også vil dukke mere "mini" op hen over foråret og sommeren. "Midi" finder du i Galleri 2 og "Maxi"Galleri 3.

Har du planer om at komme på besøg i "mit" Småland denne sommer ?

Der findes et hav af muligheder for planlægning, men et godt sted at begynde kunne være en eller flere af følgende hjemmesider, hvor du finder et væld af turistinformation:



Hvis du har lyst til at kigge forbi hos mig, så finder du grundig vejvisning lige her.

Dette var i al korthed ordene på en dejlig forårs-søndag.

Jeg vender tilbage igen senere, når dagene er blevet endnu  l æ n g e r e  og jeg har lidt bedre tid. 

Psst, sig det ikke til nogen, vel ? - men jeg har gang i noget nyt og spændende - det synes jeg i hvert fald selv :) - måske afslører jeg lidt i næste nyhedsbrev.

Vi "snakkes" i hvert fald ved, næste gang, her på "nyhederne". - Men måske ses vi også (eller igen) en dag ? - Det kunne være rigtig hyggeligt :)


Kærlig hilsen

Susanne
Frameld dig dette nyhedsbrev