Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen - www.sehlerkeramik.dk

Odensjövägen 26, SE-340 10 Lidhult - Tlf. +45 30 24 65 01 - Mail: sehlerkeramik@gmail.com
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 7. juli 2014
Kære læser,

Jeg gør det kort her i sommervarmen, for det vigtigste budskab denne gang er, at jeg har lukket lørdag den 19. juli, fordi jeg deltager på Vrå Marknad. - Du får dog også lige et indblik i mit seneste møde med pressen, og til slut lidt "smagsprøver" på min nyeste keramik i porcelæn.

"Budskabet" handler som sagt om, at jeg deltager i Vrå Marknad lørdag den 19. juli 2014, og derfor har lukket i eget Galleri og Butik denne dag.

Hvis du evt. allerede har planlagt et besøg her i det sydvestlige Småland, så kan jeg fortælle at markedet foregår kun 14 km/11 min. fra Lidhult hvor jeg bor.

Adressen får du her: 

Vrågården, 340 10 Vrå

Tidsrum: 9.00 - 15.00.

OBS: Du kan evt. læse mere og finde vejvisning her.


Nye fyrfadsstager med aftryk af liljekonvaller, padde-rokker og hjertegræs. - Stk. pris kr. 150,00 - 250,00. 

Pressen på besøg igen - nu er jeg måske ved at lære det.

Denne gang var det Elin Logara fra Hallandsposten, som kom forbi til et interview dagen før jeg åbnede officielt. Nu bor jeg jo ikke i Halland men i Småland, så hun mente at den skulle vinkles lidt, for ikke at få problemer med avisens ledelse. Det er derfor hun indfletter den korte afstand til länsgrænsen, og at jeg har en forhandler i Unnaryd, som er i Halland.

Jeg er ved at lære, at være på og skulle udtale mig om mig selv. Jeg havde ikke en gang taget noter denne gang - jeg improviserede bare - og det fortæller om min mere afslappede tilgang til pressen. Men jeg bliver altså aldrig rigtig god til at stille op til fotografering.

Trods min fotograf-fobi og mærkelige stive grimasser undervejs, så lykkedes det Elin at få i hvert fald et hæderligt foto ud af det. - At nogle besøgende så kom forbi i dagene efter, primært for at se uglen fra fotoet - og ikke mig - det var dejligt befriende. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg har det sådan, ud over at jeg i virkeligheden er et meget privat og lidt genert menneske.

Forårets sidste liljekonvaller transformeret til porcelæn - og nye emner med "blåt blod i årene".

Et udvalg fra min seneste porcelæns-brænding i hvidt og "kongeblåt". Du ser mere i Galleri 1, 2 og 3 lige  her.

Dette var - i al sin korthed - hvad jeg havde på hjertet denne gang.

Fortsat god sommer og hav det rigtig godt til vi "snakkes" ved næste gang.

Hvis du har planer om et snarligt besøg i Småland, så finder du stadig en grundig vejvisning her - hvis altså du også har lyst til at kigge forbi hos mig, for at se uglen og resten af keramikbutikken med egne øjne.

Kærlig hilsen

Susanne Enøe Hansen
OBS: Du er som altid velkommen til at DELE
NYHEDSBREVET med dine venner og dem du kender HER >>>>>
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Frameld dig dette nyhedsbrev