Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 15. maj 2014
Kære læser,

ÅBEN INVITATION: Så er det lige om lidt, at jeg åbner mit helt eget lille Galleri og Butik. Faktisk så "tyvstarter" jeg nu her i Bededagsferien med at holde åbent fra fredag d. 16. maj til søndag d. 18. maj kl. 11.00 - 15.00.

Aller først vil jeg gerne byde velkommen til dig, som er ny læser her i mit keramiske univers. Det glæder mig rigtig meget, at du også gerne vil være med.


Det er i øvrigt rigtig længe siden, at jeg sidst har skrevet et nyhedsbrev. Det skyldes ikke manglende vilje, for jeg elsker at skrive. Men der har simpelt hen været så meget andet, som jeg lige skulle nå, inden jeg kunne sætte mig i fred og ro med nyhedsbrevet.


Men i dag skulle det så være - og fordi det også halter p.t. med tiden til det egentlige - "legen med leret", så ryddede jeg i morges arbejdsbordet på keramikværkstedet og flyttede de to uundværlige på kontoret (den bærbare PC og min Thera Band Exercise Ball, som gør det ud for kontorstol) hertil.


Så nu sidder jeg her i mit hyggelige værksted og skriver, og lader i tænkepauserne blikket vandre ud over halv- og helfærdige emner - eller ud ad vinduet på det grønne vidunder, der endnu en gang sker derude. F.eks. handler det kun om få dage nu, førend de vilde liljekonvaller igen vil blomstrer i millionvis og omsvøbe os med deres bedøvende duft.


Men hvad har hun dog så travlt med, tænker du måske ? - og det skal jeg sige dig, hvis du ikke allerede ved det: Jeg er som soloselvstændig ved at åbne mit eget lille Galleri og Butik. Og det medfører altså rigtig mange sjove, men også tidskrævende opgaver.


På den praktiske side f..eks. har jeg selv været medhjælper på opstillingen og efterfølgende malermester (3 gange hvid maling) på den ottekantede Antares havepavillon i pommersk fyr, som gør det ud for Galleri og Butik. - Gæt om det tog "lidt" tid at finde den helt rigtige ? - Og der har været tiden det tog at vælge og indkøbe inventar, og straks derefter selve indretningen af stedet.


På den administrative side skulle der lige opdateres på begge hjemmesider, ud over den danske: www.sehlerkeramik.dk, så har jeg også gang i en svensk nu: www.sehlerkeramik.se - f.eks. så finder du nu en meget detaljeret kørevejledning i form af fotos (under kontakt og salg). Dette afledt af en månedlang men ulige kamp med Google Places og Google Maps, som jeg langt om længe har fået til at forstå, at jeg og firmaet er fraflyttet min danske adresse. Men som ikke er til sinds at flytte mig til min nye adresse her i Lidhult. Jeg skriver jævnligt til dem for at få rettet til, og bliver også jævnligt ringet op af venlige personer fra Irland, som vil hjælpe, men mere sker der heller ikke. - Så i deres verden er Sehler Keramik i Lidhult en "hvid plet" på kortet - SUK.

Så har der været det sædvanlige med bogholderi, momsregnskab, årsregnskab samt hele 2 udvidede selvangivelser i år, fordi jeg er flyttet fra Danmark til Sverige midt i år 2013 og derfor skal indlevere både en almindelig udvidet selvangivelse for perioden i Danmark og en grænsegænger-udvidet ditto for perioden i Sverige. Til næste år bliver det heldigvis nemmere.

Åben invitation til besøg hos Sehler Keramik - i eller udenfor åbningstid.

Nedenfor ser du mit opslag med åbningstider i forbindelse med åbningen - og for hele sommeren 2014.

Hvis du har mulighed, tid og lyst til at komme forbi, men det ikke lige passer med åbningstiderne, så skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte mig. - For så laver vi bare en VIP-aftale, du og jeg. - Eneste krav er, at du så også kommer til aftalt tid, eller husker at melde afbud igen.


Måske tænker du ØV, fordi  du er en af de mange læsere, som bor rigtig langt væk fra hvor jeg nu har bosat mig, og derfor ikke lige kan dreje ind forbi på vejen. - Til dig vil jeg sige, at du altid kan følge med på facebook, enten ved at følge min side, og/eller ved at vi bliver facebook-venner, hvis ikke vi allerede er det. - Du kan også til enhver tid velkommen til at kigge forbi hjemmesiden.
Opslag til sommerlandet i Småland. 

I går lagde jeg sidste hånd på opslaget, og i dag fortsætter ophængnings-rundturen til de dertil indrettede opslagstavler i Lidhult og omegn (en radius på ca. 25 km i første omgang). Vi har en mængde af disse tavler rundt omkring i Småland. Så hvis du kommer på besøg og vil finde ud af hvad der foregår lokalt, så er det en god og traditionel måde at gøre det på, som ikke kræver internetforbindelse.
 

Presseomtale - en begyndelse.

Jeg har også netop skrevet til vores lokale avis Smålänningen, og allerede fået svaret fra nyhedschefen, at de kommer i næste uge og laver et interview med mig i forbindelse med åbningen. 
Skønt med omtale, men jeg glæder mig også til at få det overstået, for jeg befinder mig ikke så godt med "rampelys."

Jeg vil lade opremsningen af mine mangeartede opgaver som soloselvstændig slutte her - selvom jeg sagtens kunne blive ved.

Til når/hvis du kommer på besøg, så får du lige lidt "hjemmelavet" vejvisning, når nu Google ikke vil.

Indtil Google Maps og Places får styr på vejvisningen, så er det nemmeste at du glemmer alt om firmanavnet, når du vil finde frem til mig og blot søger på mit navn og adresse, så går det nemt også for en ældre model GPS.

  • Når du lige udenfor Lidhult by på vejen mod Odensjö møder skiltet (fotoet tv.) så er du kommet frem til destinationen.
  • Hvis du kigger th. ind ad vejen, ser der ud som på fotoet i midten.
  • Om dørene er åbne eller lukkede, når du ankommer er ikke væsentligt, for hvis jeg ikke lige er der, så ringer du bare på.
  • Knappen til dørklokken sidder i det hvide fuglehus på birketræet th. for pavillonen (fotoet th.)
N.B: Hos mig på keramik-værkstedet vil gøgen kukke, når du trykker på klokken.

De "kloge" siger, at man skal bruge sit nyhedsbrev til salg.

...og det vil jeg da også prøve at blive bedre til i fremtiden :) Men i dag vil jeg nøjes med at henvise til min "helt fantastisk inspirerende, informative, velskrevne og billedrige hjemmeside" www.sehlerkeramik.dk, Ja det siger de om den inde på Cerama på Hammerholmen i Hvidovre. - I hvert fald de to kvindelige medarbejdere, som jeg mødte, da jeg i forgårs var forbi for at købe ler. Det var virkelig en pudsig, nærmest surrealistisk, men skøn oplevelse.


Jeg opgiver mit telefonnummer, som også er kontonummer ved købet, og efter indtastning udbryder kvinden bag disken overrasket: "Men er det dig - er du den Susanne, hende med Sehler Keramik ?" - Da jeg bekræfter, hidkalder hun kollegaen, og jeg modtager skamros i totalt usunde mængder af de to kvinder, som netop er begyndt på rakubrændingens eventyr i baggården ved Cerama. De fortæller overstrømmende og med store dyre ord, om deres timelange nærstudie af min hjemmeside og udbyttet heraf. 

Jeg har sædvanligvis svært ved at modtage ros, mine tæer gør så mærkeligt nede i skoene. Men bekræftelsen jeg her fik på mit langvarige arbejde med hjemmesiden, den kunne jeg godt bruge.

P.S: Hvis du ikke selv er udøvende, men gerne bare vil se min keramik eller måske købe ? - Så spring bare hjemmesidens vejledende afdeling over og gå direkte til Galleriet med de 3 pris-grupper og 19 galleri-grupper.

Den flyvende zebra - et symbolbillede fra ca. 1990.

Et af mine tidligste billeder fra min tegne- og maleperiode i 90´erne blev jeg mindet om på vores nylige forårsrejse til Sydengland. Jeg havde forvildet mig ind i en tilfældig tøjbutik i Tiverton og stod pludselig med en skjorte mest i blåt og lidt gyldne farver og så med brudstykker af zebrastriber. Den skjorte måtte jeg bare have. Den blev prøvet og betalt og skal selvfølgelig på til butiksåbningen.


For den deler nu symbolværdi med billedet (tv.), som den mindede mig om. Bl.a. viser det en tidligere indespærret hest i fangedragt, som endelig er brudt ud af buret, har foldet vingerne ud og flyver. - Du har sikkert gættet det, og det er heller ikke nogen hemmelighed, at det er mig selv det handler om.

Dette var nyhedsbrevet for denne gang.

Jeg har desværre ikke tid til mere, for jeg har en butik som skal "tyvstartes" i morgen. Så kemi-/glasur-afsnittet er udskudt til næste gang. - Hvis det var det du ventede på, så må du have tålmodighed indtil da.

Hav det rigtig godt til næste gang vi "snakkes" ved.

Kærlig hilsen

Susanne Enøe Hansen
OBS: Du er altid velkommen til at DELE
NYHEDSBREVET med dine venner og dem du kender HER >>>>>
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Frameld dig dette nyhedsbrev