Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen - www.sehlerkeramik.dk

Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult - Tlf. +45 30 24 65 01 - Mail: sehlerkeramik@gmail.com
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 23. december 2021
Kære læser,

En lille julehilsen her fra Lidhult - i år med ægte julesne.

Det er koldt og man må gå sig varm.
 
Næst efter at få brygget en kande morgenkaffe, så er mit vigtigste morgenritual på en kold decembermorgen, at få tændt op i pejsen, alias Keddy pejseindsatsen, som fungerer som primær varmekilde i den gamle del af huset.
 
Mens kaffen trækker de reglementerede 5 min. på stempelkanden, så trækker jeg i vinterfrakke og støvler og går en hurtig runde udendørs.
 
For der er så smukt på sådan en frostklar vintermorgen ved 8-tiden, hvor dagslyset kun lige er begyndt kampen mod mørket og hvor lyskæderne stadig lyser op, inden timeren slukker dem for dagen.
 
Med tanke på, at jeg senere vil hygge mig med julehilsner på div. platforme, så har jeg taget mobilen med - og får taget en stribe hurtige fotos, inden jeg får alt for meget frost i fingrene.
 
Måske er jeg partisk? - Men med ejerskab til et rødt svensk træhus placeret midt i et smålandsk snelandskab - jamen, så behøver jeg i hvert fald ikke mere pynt for at skabe julestemning.
 
Så i år får du ikke det sædvanlige hjemmelavede julekort, men her et lille udvalg af disse morgenfotos.
LED-lyskæderne er ej blot til pynt, men fungerer, sammen med LED-uplights rettet mod nogle af de gamle egetræer, som både hygge- og primært adgangslys i den ellers mørke tid fra midt i november til midt i februar. 
Det var hvad jeg havde på hjertet denne lillejuleaften 2021.
 
 
Nu vil jeg ønske dig en glædelig og gerne hvid jul også - samt et godt nytår.
 
 
Kærlig hilsen
 
Susanne
 
 
P.S: Nu går jeg som sædvanlig vinter-offline, mens jeg kreerer nyt på keramikværkstedet. Så du vil sandsynligvis ikke høre fra mig igen før en gang i marts/april 2022. 
"Rombergshytten" den 22. december 2021 kl. 8 morgen.
Frameld dig dette nyhedsbrev