Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 20. november 2013
Kære læser,

...og ja, det er dig jeg mener med VIP, men det bliver lidt hurtig kommunikation denne gang, for jeg har faktisk en lille smule travlt med at gøre mig selv og specielt keramikken klar til rejsen til Sorø.

Jeg synes bare, at jeg er nødt til lige at fortælle, at jeg igen i år deltager i den anderledes, stemningsfulde og helt utroligt hyggelige julestue på Kulturcafé Ludvig i Sorø.

Ikke et ondt ord om nisser, engle og andre "julerier" i rå mænger, men hvis du ligner mig bare en lille smule, så kan du også blive overstimuleret og få nærmest allergiske reaktioner allerede her en hel måned før jul, hvis det er noget nær det eneste du møder. Men, og det er pointen, sådan er det ikke på Kulturcafé Ludvig - det er faktisk derfor arrangørerne har valgt at kalde det en julestue frem for et julemarked. Check selv programmet nedenfor - eller allerbedst kom forbi en af dagene.

Når jeg har så travlt, så er det fordi det allerede er nu i weekenden, faktisk lige om lidt den 23. og 24. november det foregår - og jeg skal altså lige have pakket mig selv og min keramik komfortabelt til rejsen. Der er trods alt et lille stykke vej, 300 km faktisk, fra Lidhult i Småland til Sorø på Sjælland.

  • Tid:    Nu på lørdag og søndag kl. 10.00 til 15.00.
  • Sted:  Kulturcafé Ludvig, Ingemannsvej 5, 4180 Sorø.
Til højre ovenfor ser du øverst eksempler på porcelæns-filigran som jeg havde med på Kulturcafeén ved sidste års julestue og nederst ved Kyndelmisse-arangementet Laterna Magica samme sted.

Julen er traditionernes og gentagelsernes tid, men lidt ny keramik er det alligevel blevet til.

Jeg vil ikke afsløre for meget her, for jeg har allerede pakket det meste ned, og jeg vil også hellere se dig på Kulturcafeén i weekenden.

Men denne efternøler af en raku-ugle, en spættet og nysgerrig "svensk katt-ugla", født for kun 14 dage siden, den har undveget nedpakningen indtil nu og får lov til at bevare friheden til sidste øjeblik - gad vide om det ikke er OK at den kører med som passager, selvfølgelig med sikkerhedssele ? - Den vil i hvert fald være med under julestuen og overvåge, at alt går rigtigt for sig.  

Hvis du er i nærheden af Sorø i weekenden og har tid og lyst, så vil det glæde mig og "katt-uglan" meget, at møde dig i disse hyggelige omgivelser.

Kærlig hilsen

Susanne Enøe Hansen
 
Frameld dig dette nyhedsbrev