Se dette nyhedsbrev i en browser

Sehler Keramik v/Susanne Enøe Hansen - www.sehlerkeramik.dk

Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult - Tlf. +45 30 24 65 01 - Mail: sehlerkeramik@gmail.com
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Den 23. december 2020
Kære læser,

En lille julehilsen - her dagen før dagen.

Julekort december 2020 - og lidt om året som gik.
 
Så nærmer vi os afslutningen på et anderledes, mærkeligt og på mange måder forfærdeligt år, et år i Coronaen´s tegn. Her på matriklen har vi prøvet at få det bedste ud af situationen, som den var og blev undervejs.
 
Vi besluttede allerede i marts at følge mavefornemmelsen - og det sikre - og holde lukket i begge butikker hele sæson 2020, og så forhåbentlig komme Coronafri igennem (det er lykkedes indtil videre) til en ny og lidt mere normal sæson 2021.
 
Den ekstra tid, vi på den måde fik forærende, har vi anvendt på en stribe ekstra ture med campingvognen - først i det nære svenske, men efter at Corona-restriktionerne lettede lidt, også i det danske land. Og som noget nyt med vores mountainbikes med på krogen.
 
Så cykelture i tosomhed og frisk luft i skov og ved kyst blev en erstatning for lukkede museer, musiksteder og restauranter på destinationerne, ikke så ringe en erstatning, når det nu ikke kunne være anderledes.
 
F.eks. så kan en forårscykeltur ved den svenske sydkyst mellem Kivik og Simrishamn sagtens konkurrere med sydligere himmelstrøg. For hvor finder man ellers lige græssende køer under mængder af blomstrende æbletræer akkompagneret af syngende nattergale i krattet – og så ved højlys dag?
 
Som så mange andre, så fik vi også lyst til at opdatere hjemmet ude såvel som inde med div. vedligeholdelsesarbejder. Og jeg fik ideen til en tilbygning til mit keramikværksted, så mine besøgende i fremtiden kan gå direkte udefra og ind på værkstedet, i stedet for via privaten. Jeg får samtidig ca. dobbelt så meget udstillingsplads.
 
Tankerne er overført til tegnepapir og kræver nu bare endelig godkendelse hos kommunen. Tilbygningen vil først stå færdig om et års tid, pga. ventetiden hos den udvalgte lokale og dygtige håndværker, men det er altid godt at have noget at glæde sig til.
 
Tv. på julekortet (fra 4. dec. og med denne vinters foreløbig eneste sne) ser du den planlagte tilbygning on lokation, som en selvgjort 3D skitse i trælister og naturlig størrelse.
 
Jeg har også brugt Coronatiden til at genoptaget maleriet igen, noget som ellers har ligget brak siden sidst i 1990´erne. Så jeg er lidt rusten på teknikkerne og vil benytte vinteren til at dygtiggøre mig i akvarel, og så ellers lade tiden vise, om det er til foråret jeg springer ud på ny, eller det først bliver senere.
 
For de sidste par måneder har jeg været så privilegeret, at have travlt med bestillings-arbejder, især mine naturlampeskærme har været efterspurgte, så jeg har faktisk ikke rigtig haft tiden til også at male.
 
Det var lidt fra min "udgave" af året 2020.
 
Nu vil jeg, med dette hjemmelavede julekort, ønske dig og dine nærmeste...
 
en rigtig god og forhåbentlig Coronafri jul og nytår! 
 
....og tak for nu og for et år på distance, vi skrives ved igen i det nye år - hav det rigtig godt og pas på dig selv indtil da.
 
Kærlig hilsen
Susanne
 
P.S: Jeg har ikke glemt det nye års ÅBNINGSTIDER. Dem får du i årets første nyhedsbrev i marts.
 
  • Eller ved akut behov, så findes de allerede nu inde under kontakt på hjemmesiden.
"Rombergshytten" i decembermørke.
Frameld dig dette nyhedsbrev